Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Γνωρίστε μας!

image-310368-omada1.png

Γραμμενίδου Τζούλια

Η Τζούλια αποφοίτησε από την Κτηνιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2007. Στη συνέχεια ολοκλήρωσε το μονοετές πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στη Χειρουργική - Μαιευτική Κλινική, καθώς και στη Μονάδα Αναισθησιολογίας – Εντατικής Θεραπείας, με επίδοση άριστα. Η ενασχόλησή της κατά το διάστημα αυτό αφορούσε τόσο στα ζώα συντροφιάς (σκύλος – γάτα), όσο και στα εξωτικά και άγρια ζώα. Ένα χρόνο μετά ολοκλήρωσε την πρακτική της άσκηση της στο Διαγνωστικό Αιματολογικό – Κυτταρολογικό Εργαστήριο της Κτηνιατρικής Σχολής. Το 2013 παρακολούθησε το «Εργαστήριο Υπερηχοτομογραφίας Κοιλίας», που πραγματοποιήθηκε στο εκπαιδευτικό πειραματικό εργαστήριο Θεσσαλονίκης, με επιστημονικό υπεύθυνο τον Dr Π. Μάντη. Ανήκει στο δίκτυο κτηνιάτρων του σωματείου Αρίων (ερευνητικό κέντρο διάσωσης και περίθαλψης κητωδών) και είναι μία από τους 30 πρώτους κτηνιάτρους της Ελλάδας που εκπαιδεύτηκαν στην διάσωση και περίθαλψη κητωδών. Από το 2005 εργάζεται ως βοηθός κτηνιάτρου στο Κτηνιατρικό Κέντρο Αλεξανδρούπολης και από το 2009 γίνεται, η ίδια, επιστημονική υπεύθυνη του Κέντρου, έως και σήμερα.

image-310368-omada1.png

Ροπούλου Όλγα

Η Όλγα εργάζεται στο Κτηνιατρικό Κέντρο Αλεξανδρούπολης από το 2009, ως βοηθός κτηνιάτρου. Βασική της μέριμνα είναι η περιποίηση και η φροντίδα των μικρών μας φίλων κατά τη διάρκεια της νοσηλείας τους στο Κτηνιατρικό Κέντρο, καθώς και ο καλλωπισμός τους. Παράλληλα, ως κάτοχος του διπλώματος ECDL, ασχολείται με τη γραμματειακή υποστήριξη του Κέντρου.​​

image-310368-omada1.png

Κουφάκη Χριστίνα

Η Χριστίνα αποφοίτησε τον Ιούλιο του 2019 από την Κτηνιατρική σχολή του University of Forestry, Sofia.
Κατά τη διάρκεια των σπουδών της και έκτοτε παρακολουθεί πλήθος επιστημονικών συνεδρίων που αφορούν τα ζώα συντροφιάς. Πιο συγκεκριμένα, έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια Απεικονιστικής διαγνωστικής, Παθολογίας, Χειρουργικής μαλακών μορίων, Παρασιτολογίας κ.ά.